Recommended for up to 300whp (4Cyl Engines)

Περιγραφή

Designed specifically for the performance enthusiast.  Iridium IX® offers extreme ignitability, improved throttle response and superior anti foulingbkr7eix_ngk_iridium_ix_spark_plug_240_p

  • Fine Iridium tip ensures high durability and a consistently stable spark
  • Iridium alloy has extremely high melting point, perfect for today’s high-tech, high-performance engines
  • Trivalent Metal Plating - superior anti-corrosion and anti-seizing properties
  • Outstanding acceleration, high fuel efficiency and durability
  • Ultimate design, technology and performance.

Price is per spark plug.

 Η τιμές αφορούν για ένα μπουζί.

Πλεονεκτήματα των μπουζί Ιριδίου

Λόγω των ιδιοτήτων του Ιριδίου, το κεντρικό ηλεκτρόδιο του μπουζί μπορεί να κατασκευαστεί με πολύ μικρότερη διάμετρο από ο,τι στην περίπτωση των τύπων πλατίνας, χρυσού ή χρυσού-παλλαδίου και χαλκού/νικελίου χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής. Η εν δυνάμει διαφορά του μπουζί εστιάζεται περισσότερο στο μικροσκοπικό άκρο του από Ιρίδιο και κατά συνέπεια απαιτείται μικρότερη τάση «σπινθηρισμού» - αυτή μπορεί να είναι έως και 5.000 Vμικρότερη από εκείνη που απαιτείται με τους συνήθεις τύπους μπουζί. Η ανάφλεξη βελτιώνεται και το σύστημα ανάφλεξης υπόκειται σε μικρότερο βαθμό καταπόνησης. Τα οφέλη της βελτιωμένης ανάφλεξης/καύσης περιλαμβάνουν καλύτερη οικονομία καυσίμων, αυξημένη ισχύ/επιτάχυνση και ιδιαίτερα καλύτερη απόκριση του στραγγαλιστικού επιστομίου (πεταλούδας γκαζιού).

Μπουζί Ιριδίου της NGK

Οι τύποι NGKIridiumIX διαθέτουν κεντρικό ηλεκτρόδιο το άκρο του οποίου αποτελείται από κράμα Ιριδίου διαμέτρου 0,6 mm. Η NGKπιστεύει ότι αυτό προσδίδει βέλτιστη εξισορρόπηση μεταξύ επιδόσεων και διάρκειας ζωής. Οι κατά προσέγγιση υπολογισμοί όσον αφορά τη διάρκεια ζωής δίνουν 60.000 μίλια για κινητήρες αυτοκινήτων φυσικής απορρόφησης και έως 20.000 μίλια για μοτοσυκλέτες - αυτό βέβαια είναι εξαιρετικά υποκειμενικό, ένας πολύστροφος κινητήρας μοτοσυκλέτας ή ένας βαριά τροποποιημένος κινητήρας αυτοκινήτου θα προκαλέσει φθορά των μπουζί κατά πάσα πιθανότητα σε μερικές χιλιάδες μίλια.

Διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο
Τιμή στο κατάστημα: € 13.75
Τιμή στο internet: € 12.50